пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Автономний опір vs СБУ



Вчора 12 жовтня 2017 р. Служба Безпеки України заявила про викриття у Львові угрупування, яке «на замовлення представників країни-агресора влаштовувало провокаційні акції у Львові», закликало до насильницької зміни конституційного ладу. Головне упраління СБУ у Львівській області порушило кримінальну справу за статтями 109  ч. 2 («публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу») та 110 («посягання на територіальну цілісність та недоторканість України») провело обшуки та вилучення компьютерної техніки та мобільних телефонів в шести активістів громадської організації «Автономний Опір» (Максим Осадчук, Денис Мацола, Ярина Волошин, Катерина Бенюк, Ростислав Тютюник, Сергій Большаков) та двох активістів громадської організації «Чорний стяг» (Антон Парамбуль та Дмитро Купрієнко). 


Оскільки жодних доказів їх провини  та співпраці із «кремлівськими пропагандистами» СБУ навести не може, посилаючись на результати «судово-лінгвістичної експертизи», то ми виришіли домогти їй та опублікувати ту саму відозву «Автономного опору», що так занепокоїла "контору". Можливо не всі формулювання в цьому тексті є вдалими, деякі можна уточнити, але основна ідея  - боротьба за Україну без холопа і пана – безумовно заслуговує на підтримку.




АВТОНОМНИЙ ОПІР ЗАПРОШУЄ НА МАРШ УПА 2017!

   Легендарне гасло українських націоналістів, яке було залите кров'ю тисяч героїв нашої історіі, "СЛАВА УКРАЇНІ -ГЕРОЯМ СЛАВА", перетворилось сьогодні на популістську тезу на службі олігархічного державного апарату Порошенка і ко. Тепер кожен зрадник на День Незалежності або депутат-корупціонер, прикриваючись вишиванкою та показовим патріотизмом, кричить "СЛАВА НАЦІї", чекаючи у відповідь від "вдячного" народу "СМЕРТЬ ВОРОГАМ"!
    Якби вояки УПА побачили на власні очі, як паплюжать іхні ідеї, то вони би взяли зброю в руки та показали, де місце всього цього сучасного зажерливого кагалу.
    Коломойський, Порошенко, Фірташ, Льовочкин, Медведчук, Садовий - кожен з цих сучасних паразитів на тілі українського народу відмічає 14 жовтня на державному рівні і вважає, що це їхне свято, але ми переконані, що це свято українського народу та наших героїв, які боролись проти будь-яких гнобителів за УКРАЇНУ БЕЗ ХОЛОПА ТА ПАНА! Ми не хочемо бачити огидні пики олігархів і запроданців з цими гаслами на вустах, ми воліємо бачити цих людей за гратами або на народному суді, де їм всім і місце.
    14 жовтня - величний день в історіі України. Ми повинні продовжувати боротьбу наших пращурів, бути гідними їх нащадками і не забувати, що ворог не тільки на Сході країни, але дотепер всередині, сидить в палацах та радах, під захистом псів системи, забираючи в українців останнє.
   ВИХОДЬ, 14 жовтня о 18-00 до пам'ятника Чорновола на Марш УПА під гаслом "ВОЛЯ НАРОДАМ! ВОЛЯ ЛЮДИНІ!" Ми скажемо владі та олігархам у вишиванках, що це не їхне свято і вони на нього жодного права не мають!
    НЕХАЙ ПРОЛЛЄТЬСЯ КРОВ ТИХ, ХТО СТАВ ПРОТИ НАС!
 Зустріч у ФБ: https://www.facebook.com/events/169057593671268/?fref..


Більше читайте тут:
Відео із акції протесту сьогодні 13 жовтня у Львові див. тут:  




 

Немає коментарів:

Дописати коментар